A A A
Heeft u vragen? Bel ons gerust op 071 40 26 457

Werken bij ons

Vacatures

Geen uitstaande vacature op dit moment.

 

Wil je als apothekersassistente graag uitblinken in je vak en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Apotheek Rijnsoever is altijd op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde mensen die graag in een hecht teamverband werken en het leuk vinden om patiënten zo goed mogelijk te begeleiden en voor te lichten. Een goede en hechte teamsfeer zorgt ervoor dat iedereen zijn individuele kwaliteiten kan ontwikkelen en ontplooien. Bel of schrijf voor meer informatie of een persoonlijk gesprek met een van de apothekers of assistentes.

Ben je (nog) geen gediplomeerde apothekersassistente? Voor de functie van apothekersassistent(e) heb je een afgeronde opleiding tot apothekersassistente nodig. Dit is een driejarige of (versnelde) tweejarige dagopleiding. Er bestaan ook mogelijkheden om dit diploma te behalen via een versnelde tweejarige beroeps begeleidende leerweg. Deze opleiding vindt voor de helft plaats op school en voor de andere helft in de apotheek (“werken en leren”). Tot slot bestaan er ook schriftelijke cursussen die je in de avonduren zelf thuis kunt doen. Voor het praktische deel heb je dan wel een stageplaats in een apotheek nodig.

Behalve als apothekersassistente kan je ook werken als apotheekmedewerker in de apotheek.
Interesse in het vak of graag meer informatie? Neem dan contact op met een van de apothekers. Je kan ook altijd een afspraak maken voor een persoonlijk gesprek.